Lars Laj

Aluskattematerjalid | LARS LAJ®

Vali toode

Lars Laj

Aluskattematerjalid | LARS LAJ®

EPDM valatav turvaaluskate


Valatav EPDM kummikate on turvaline aluskattematerjal mängu- ja spordiväljakutele.

EPDM katend on väga vastupidav ning hea põrutuskindlusega kummigraanulitest materjal, mis minimeerib hüppamisel või kukkumisel põrutusi. Valatav kummikatend on ilma ühenduskohtadeta ja ilmastikukindel, vajab vähest hooldust ning on vett läbilaskev ehk hea drenaažiga.

EPDM valatav turvaaluskate

Kummikattesse on võimalik kujundada erinevat graafikat, logosid ning huvitavaid kujundeid, mis teeb sellest ääretult mitmekülgse pinnakatte. EPDM kummikattega on võimalik katta ka erinevaid künkaid ja ruumilisi kujundeid. ALUSKATTEMATERJALID

Lai valik värvitoone võimaldab luua lustliku ja mitmekülgse disainiga mänguväljaku, mis on lastele põnev ning mänguline keskkond. Omanäolise ja lustliku katendi saab ka erinevaid värvitoone segades ehk MIX-värvitooniga. 

ALUSKATTEMATERJALID EPDM kummikate


Turvaaluskatendi paksuse määrab mänguväljaku elemendi kukkumiskõrgus. Alumine kiht on musta värvi SBR graanulitest (30-120mm) ning annab katendile vajaliku pehmuse ja elastsuse. Pärast SBR kihi kuivamist valatakse värviline 15mm paks EPDM kiht, mis on UV- ja kulumiskindel.

  • EPDM eelis kummimattide ees: puuduvad ühenduskohad, seega ei saa umbrohi ega muru läbi kasvada. Ei teki lahtisi servi ega komistamisohtu.
  • EPDM eelis tartaankatte ees: EPDM graanulid on läbivalt ühte tooni ning aja jooksul ei kulu värv maha. Tartaan on pealt värvitud katend ning seetõttu tekivad kulumisel mustad kohad.

EPDM katendi paigaldamiseks on eelnevalt tarvis rajada tihendatud 15-20cm killustikalus koos paesõelmetest tasanduskihiga. Katendi ääristamiseks kasutame plastikäärist, mis tagab korrektsed servad ja katendi püsivuse.

Katendi paigaldamiseks sobiv on õhutemperatuur 5-30°C ning sademetevaba ilm.

EPDM

EPDM valatava kummikatte eelised:

  • turvaline ja põrutuskindel
  • ilmastikukindel ja vett läbilaskev
  • madala hooldusvajadusega
  • vastupidav ja kestev
  • keskkonnasõbralik
  • vandaalikindel
  • ei lendu tuulega ega jää jalatsite sisse
  • saadaval paljudes erinevates värvitoonides

 EPDM




Telli kataloog

Loome koos ökomänguväljaku!

Meie planeet nõuab meilt üha enam hoolt ja austust - meie Lars Laj-s mõtleme tulevikule - lõppude lõpuks on meie jaoks kõige olulisem just laste heaolu!

children
care
wood
promo banner
Telli või lae alla   meie tootekataloog
wooden playground

Kas sa vajad eritellimusel mänguväljakut?

Projekteerime ja toodame erilahendusega mänguväljakuid. Võta meiega ühendust!

yellow leaf
design lab
two little boys
two little girls
callipers

Projekteerime ja toodame erilahendusega mänguväljakuid. Võta meiega ühendust!

Uudised

Uudiste list

Rahvusvahelise krediidihindamise ettevõte Creditinfo Eesti AS tunnustas ka sel aastal Lars Laj Eesti OÜ majanduslikku seisukorda.

Ilmad on läinud juba mõnusalt soojaks ning tahame aina enam aega veeta õues. Kui soovite kavandada oma aeda lastele mängimiseks turvalist ja lõbusat vaba aja veetmise kohta, siis selleks võiks järgida neid seitset etappi.

Unikaalsed ja suursugused Lars Laj puidust laevad on randunud!

x

Meie veebisait kasutab küpsiseid statistilistel, reklaami- ja funktsionaalsetel eesmärkidel. Tänu sellele saame veebisaidi kohandada vastavalt teie vajadustele. Kõik saavad küpsiseid aktsepteerida või need brauseris keelata, nii et teavet ei koguta. Vaata kuidas küpsised keelata. Meie Privaatsuspoliitika