Lars Laj

Kummimultš | LARS LAJ®

Vali toode

Lars Laj

Kummimultš | LARS LAJ®

Kummimultš


Kummimultš on turvaline aluskattematerjal mänguväljakutele ja haljasaladele.

Kummimultš on vastupidav ja hea põrutuskindlusega värvilistest kummilaastudest materjal. Valatav kummimultš on ühenduskohtadeta ja ilmastikukindel, vajab vähest hooldust ning on vett läbilaskev ehk hea drenaažiga.

Kummimultš sobib oma välimuse poolest hästi looduslikele aladele, sest näeb naturaalne ja puukoore multši sarnane välja. Samas on võimalik valida ka erksamaid värve või kasutada MIX ehk mitmevärvilist lahendust. KUMMIMULTŠ 

Turvaaluskatendi paksuse määrab mänguväljaku elemendi kukkumiskõrgus (50-135mm). Paksema katendi korral valame alumise kihi musta värvi SBR graanulitest, mis annab turvaalusele vajaliku pehmuse ja elastsuse.

Mitteturvaaladele ja teedele saab valada 30-40mm paksuse kummimultšist katendi.

  • Kummimultši eelis kummimattide ees: puuduvad ühenduskohad, seega ei saa umbrohi ega muru läbi kasvada. Ei teki lahtisi servi ega komistamisohtu.
  • Kummimultši eelis puukoore multši ees: ei kandu mööda platsi laiali, ei teki multšist tühje auke käidavamatesse kohtadesse, ei lähe jalatsi sisse.
KUMMIMULTŠ KUMMIMULTŠ


Kummimultšist katend ei vaja alati killustikalust ning seda saab paigaldada hästi tasandatud tugevale pinnale, kuhu pannakse vaid geotekstiil. Sellisel juhul on katend võrreldes EPDM-ga soodsam ning sobib kasutamiseks ka piiratud eelarve korral.
Kummimultšist väljak püsib puhas ja prahivaba!

Katendi servadesse paigaldatakse plastikääris, mis tagab korrektsed servad ja katendi püsivuse. 

Kummimultši paigaldamiseks peab olema kuiv pinnas ja sademeteta ilm ning sobiv õhutemperatuur on 5-30°C.

Kummimultšist katendi eelised:

  • Ühenduskohtadeta katend
  • Vastupidav ja kauakestev
  • Raskesti kahjustatav
  • Vett läbilaskev
  • Võimalik kasutada küngastel ja eritasasel pinnal
  • Ei vaja alati killustikalusest pinnast
  • Dekoratiivne pinnakattematerjal

KUMMIMULTŠ

Telli kataloog

Loome koos ökomänguväljaku!

Meie planeet nõuab meilt üha enam hoolt ja austust - meie Lars Laj-s mõtleme tulevikule - lõppude lõpuks on meie jaoks kõige olulisem just laste heaolu!

children
care
wood
promo banner
Telli või lae alla   meie tootekataloog
wooden playground

Kas sa vajad eritellimusel mänguväljakut?

Projekteerime ja toodame erilahendusega mänguväljakuid. Võta meiega ühendust!

yellow leaf
design lab
two little boys
two little girls
callipers

Projekteerime ja toodame erilahendusega mänguväljakuid. Võta meiega ühendust!

Uudised

Uudiste list

Rahvusvahelise krediidihindamise ettevõte Creditinfo Eesti AS tunnustas ka sel aastal Lars Laj Eesti OÜ majanduslikku seisukorda.

Ilmad on läinud juba mõnusalt soojaks ning tahame aina enam aega veeta õues. Kui soovite kavandada oma aeda lastele mängimiseks turvalist ja lõbusat vaba aja veetmise kohta, siis selleks võiks järgida neid seitset etappi.

Unikaalsed ja suursugused Lars Laj puidust laevad on randunud!

x

Meie veebisait kasutab küpsiseid statistilistel, reklaami- ja funktsionaalsetel eesmärkidel. Tänu sellele saame veebisaidi kohandada vastavalt teie vajadustele. Kõik saavad küpsiseid aktsepteerida või need brauseris keelata, nii et teavet ei koguta. Vaata kuidas küpsised keelata. Meie Privaatsuspoliitika